Nieuws

Vitaliteitsdag 65+

De vitaliteitsdag voor 65+ komt eraan!

Op zondag 29 september 2024 organiseert Stichting de Schroef de Vitaliteitsdag voor inwoners van 65 jaar en ouder. Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Gemeente Heusden, ContourdeTwern, Stichting Seniorenschool Heusden, de KBO’s, FysioCompany ’t Station en Fysiotherapie De Statie.

De Vitaliteitsdag staat in het teken van vitaliteit in de breedste zin van het woord, uitgegaan van de 6 dimensies van Positieve Gezondheid. Zo kunnen bezoekers hun valrisico en fysieke fitheid meten, kunnen zij op de informatiemarkt kennismaken met diverse organisaties die zich inzetten voor de doelgroep en kan men deelnemen aan verschillende workshops. 

De Vitaliteitsdag bestaat uit een viertal onderdelen: een valrisicotest, een beweegtest, een informatiemarkt en diverse workshops gedurende de dag. Bijna alle onderdelen zijn op vrije inloop te bezoeken. U bepaalt dus zelf waar u een kijkje neemt. Een uitzondering geldt voor de beweegtest, hiervoor dient u zich vooraf aan te melden. Geïnteresseerd?
Aanmelden voor de beweegtest: KLIK HIER 

Vitaliteitsmarkt:

Datum:29 september
Tijd: 10:00 - 16:00
Kosten:Gratis
Locatie: Sporthal/zwembad Die Heygrave Burgemeester Zwaansweg 4  Vlijmen, 5251CJ 

meer informatie

 
Vitaliteitsdag 65+