Nieuws

Mode, muziek en beeldende kunst. Verschillen verbinden

Een interactief gesprek. Praat mee en verruim je blik.

Op donderdag 12 september krijgt het thema Verschillen Verbinden invulling: publiciste Pauline Terreehorst en docent kunstgeschiedenis Hans Vogels gaan met elkaar én met u het gesprek aan over de rol van kunst en cultuur in onze maatschappij. 

Kunstencentrum het Pieck, bibliotheek Heusden en Cultuurtoren Honsoirde hebben de handen in elkaar geslagen om het gemeentelijke jaarthema Verschillen Verbinden toe te passen in de vorm van een echte meet-up. Hierbij geven de specialisten Terreehorst en Vogels een korte inleiding op het thema, waarna het publiek aan het woord komt met meningen en vragen. Uiteraard met de bedoeling kennis met elkaar te delen en de blik op dit thema te verruimen.  

Wat is de rol van kunst in de openbare ruimte, welke invloed had Vuitton op de Olympische spelen in Parijs, lopen we regelmatig in mode die eigenlijk al honderden jaren eerder ontwikkeld is. Ook uw vragen komen aan bod op donderdag 12 september a.s. van 19.30 tot 21.00 uur. Gespreksleiders zijn Laura Hoek van het Pieck en Antony Fokker van de Cultuurtoren Honsoirde.

Deelname is gratis, maar aanmelden graag vooraf bij de bibliotheek Heusden.

Mode, muziek en beeldende kunst. Verschillen verbinden